Міліція затримала двох підозрюваних у вбивстві співробітника "5 каналу"

6 Жовтня 2006
13522
6 Жовтня 2006
10:55

Міліція затримала двох підозрюваних у вбивстві співробітника "5 каналу"

13522
Міліція затримала двох підозрюваних у вбивстві співробітника "5 каналу"
За інформацією "5 каналу", правоохоронці затримали двох підозрюваних у скоєнні вбивства спіробітника "5 каналу" Євгена Опанасюка. Прокуратура Шевченківського району вже порушила справу за статтею "зумисне вбивство".

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків УМВС України в м.Києві, обидва затримані - жителі м.Бровари Київської області, обидва 1982 року народження і навчаються в Києві. При цьому один з них навчається на одному факультеті з покійним (четвертий курс заочного відділення юридичного факультету Київського національного економічного університету).

Як зазначили у ЦГЗ, для затримання підозрюваних співробітникам міліції знадобилося чотири години з моменту скоєння злочину. Обох затримали за їхнім місцем проживання в Броварах.

За попередніми даними, зі слів затриманих, у однокурсника потерпілого приблизно 3-4 місяці тому виник з ним конфлікт. Щоб з’ясувати стосунки, він вирішив для під страховки взяти свого товариша – студента іншого вузу, який у минулому займався боксом. Є.Опанасюка вони зустріли у вестибюлі одного з корпусів навчального закладу, куди прийшли заздалегідь. Однокурсник співробітника “5 каналу”, побачивши останнього, підійшов до нього і без будь-яких пояснень почав бити. До бійки приєднався і його товариш. В ході конфлікту знайомий загиблого дістав ніж і завдав ним 7 ударів, після чого обидва нападники зникли з місця злочину.

Наразі всі обставини та причини злочину з’ясовуються. Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за ст.115 “Навмисне вбивство” Кримінального кодексу України.

У зв'язку з убивством Євгена Опанасюка Президент Ющенко викликав до себе Генпрокурора Олександра Медведька, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та голову Служби безпеки Ігоря Дріжчаного і звернувся до силовиків з проханням якнайшвидше розкрити цей злочин. За словами голови МВС Юрія Луценка, міліція вже має чітку робочу версію вбивства на грунті неприязних стосунків.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду