Участники "Танцев на льду" помогут британским звездам встать на коньки

3 Жовтня 2006
6905
3 Жовтня 2006
14:18

Участники "Танцев на льду" помогут британским звездам встать на коньки

6905
Участники "Танцев на льду" помогут британским звездам встать на коньки

Профессиональные фигуристы, участвующие в телепроекте "Танцы на льду" (РТР), приглашены в аналогичное шоу Dancing on ice на английском канале. 
Как сообщили во вторник "Интерфаксу" в пресс-службе телеканала "Россия", представители Granada International (владелец Dancing on ice) заинтересовались российскими фигуристами после того, как побывали на съемках в Москве. Приглашения также получили главные тренеры проекта Наталья Бестемьянова и Андрей Букин. Сейчас идет обсуждение и подписание договоров.

Как уточняет интернет-сайт "Страна.Ru", российские фигуристы будут выступать в паре с британскими знаменитостями и обучать их танцам на льду. Английское Dancing on ice будет показано в январе-марте 2007 года, однако подготовка к съемкам начнется уже в ноябре.

Скорее всего, принять приглашение англичан не смогут Евгений Платов, Анастасия Гребенкина и Вазген Азроян, которые в январе 2007 года участвуют в чемпионате Европы, а в марте намерены побороться за награды на Чемпионате мира в Токио. Имена тех, кто примет приглашение и будет участвовать в новом сезоне Dancing on ice, станут известны в октябре

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду