Сумщина стала місцем проведення фестивалю туристичної журналістики

3 Жовтня 2006
10415
3 Жовтня 2006
12:39

Сумщина стала місцем проведення фестивалю туристичної журналістики

10415
Сумщина стала місцем проведення фестивалю туристичної журналістики
-3 жовтня для журналістів з усієї України, які висвітлюють туристичну тематику, проходить фестиваль на базі соснового spa-курорту “Буймерівка” (Охтирський район Сумської області).

Учасниками фестивалю є близько 50 журналістів з різних регіонів України, які активно висвітлюють туристичну тематику. Це ведучі туристичних сторінок щоденних видань та тижневиків, автори телевізійних туристичних програм, редактори туристичних видань, жіночих журналів.

Організатором фестивалю є Національна туристична організація України за підтримки Державної служби туризму і курортів та Сумської обласної державної адміністрації. Захід має на меті познайомити представників ЗМІ з новими можливостями відпочинку в Україні – туристичними маршрутами, екскурсійними програмами, послугами готелів та курортів, а також з новинками туристичного ринку України.      

Фестиваль туристичної журналістики проводитиметься щороку в Україні напередодні Дня туризму і кожного разу змінюватиме своє місце проведення. У цьому році за місце проведення заходу змагались одразу 3 туристичні центри, з яких було обрано spa-курорт “Буймерівку”.

У рамках заходу 2 жовтня в облдержадміністрації було проведено прес-конференцію  за участю голови державної служби туризму й курортів Міністерства культури України Анатолія Паклі та заступника голови Сумської облдержадміністрації Олександра Лаврика.

За інформацією прес-служби Сумської ОДА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10415
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду