18 жовтня в рамках конференції ЕЕВС-2006 відбудеться секція, присвячена переходу до цифрового мовлення

3 Жовтня 2006
12429
3 Жовтня 2006
10:04

18 жовтня в рамках конференції ЕЕВС-2006 відбудеться секція, присвячена переходу до цифрового мовлення

12429
18 жовтня в рамках конференції ЕЕВС-2006 відбудеться секція, присвячена переходу до цифрового мовлення

Протягом трьох днів конференції ЕЕВС-2006 провідні вітчизняні та зарубіжні експерти у галузі телекомунікацій та інформаційних технологій обговорюватимуть насущні питання індустрії, вирішення яких значною мірою визначить напрямок розвитку ринку телекомунікацій та інформаційних технологій у регіоні Східної Європи та країнах СНД.

 

18 жовтня відбудеться секція з телерадіомовлення, повністю присвячена переходу послуг телебачення та радіомовлення для всіх стандартів і на всіх рівнях у цифровий формат.

 

У цій секції учасники ринку, що на практиці втілюють перехід на цифрові технології, презентують реалізовані в різних регіонах проекти, поділяться досвідом із представниками операторів та провайдерів послуг телебачення і радіомовлення.

 

Про перспективи цифрового мовлення, необхідне обладнання та готові рішення розкажуть:

 

- Компанія Rohde & Schwarz: «Досвід побудови регіональної мережі ефірного мовлення стандарту DVB-T на прикладі республіки Мордовія (Росія)»

-  Концерн РРТ: «Від досвіду мовлення 51 цифрового ТВ-передавача в Києві до планів побудови в Україні мовної мережі стандарту DVB»

- Компанія Квант-Ефір: «Модель побудови загальноукраїнської цифрової наземної телемережі з використанням ІР-технологій»

- Компанія Старгейт: «Розвиток цифрового телерадіомовлення на базі програмно-апаратної платформи»

 

Повна програма конференції ЕЕВС-2006

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду