Найактивніші учасники ЕЕВС-2006 опиняться в центрі уваги відвідувачів завдяки акції «Зоряний час»

3 Жовтня 2006
12852
3 Жовтня 2006
09:54

Найактивніші учасники ЕЕВС-2006 опиняться в центрі уваги відвідувачів завдяки акції «Зоряний час»

12852
Найактивніші учасники ЕЕВС-2006 опиняться в центрі уваги відвідувачів завдяки акції «Зоряний час»

Завдяки акції «Зоряний час» під час проведення в Києві виставки ЕЕВС-2006 Telecom&Broadcasting (18-20 жовтня) найактивніші учасники виставки опиняться в центрі уваги відвідувачів.

 

Акція покликана максимально підвищити ефективність роботи компаній на виставці ЕЕВС. Головна мета «Зоряного часу» - надати учасникам можливість показати свою компанію в новому ракурсі, додатково заявити про себе перед численною аудиторією відвідувачів.

 

Відомі компанії-учасники вже забронювали десять найбільш насичених годин виставки для своїх презентацій, виступів перших осіб та презентації найцікавіших експонатів. Для кожного «Зоряного часу» створюється унікальний сценарій з урахуванням цілей, які ставлять перед собою учасники акції. Організатори забезпечать максимальну аудиторію біля стенду, анонс у залі та увагу акредитованої преси. Захід висвітлюватиметься у щоденному інформаційному виданні виставки ЕЕВС.

 

Крім того, кожен відвідувач матиме можливість відзначити найцікавіший, на його думку, стенд за допомогою спеціальних зірок, які видаватимуться при реєстрації. Результати голосування стануть відомі під час церемонії нагородження компанії, стенд якої завоював глядацьку симпатію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду