Сандей Аделаджа розкритикував українських журналістів

28 Вересня 2006
9000
28 Вересня 2006
16:03

Сандей Аделаджа розкритикував українських журналістів

9000
Сандей Аделаджа розкритикував українських журналістів

28 вересня на прес-конференції, присвяченій створенню «Клубу 1000» для бізнесменів і заможних людей, які займаються благодійністю в Україні, голова церкви «Посольство боже», до якої належить мер Києва Леонід Черновецький, прокоментував рівень української журналістики. Про це повідомляє «Українська правда».

 

«Журналістика у цій країні не доросла до того, щоб бути об’єктивною. Більшість журналістів виконують чиїсь замовлення», - сказав пастор, активно жестикулюючи.

 

Він також вступив у перепалку з Володимиром Заманським, звільненим Леонідом Черновецьким із ТРК «Київ», після чого сказав: «Слава Богу, у вас уже немає ефіру!»

 

Коли одна з журналісток, присутніх на прес-конференції, розповіла історію про смерть жінки під час проповіді у церкві «Посольства Божого», Аделаджа сказав, що не знає про такий випадок, і запропонував журналістці мільйон доларів у випадку, якщо вона доведе свої слова. «Знайди цю сім’ю і стань мільйонером», - сказав він і розсміявся.

 

Перед прес-конференцією Аделаджа просив усіх журналістів представитись і назвати видання, які вони представляють, аргументуючи це бажанням «поближче познайомитись». Як розповіли деякі журналісти, напередодні прес-конференції їм кілька разів дзвонили з «Посольства Божого» і запрошували на захід за участі Аделаджі.

 

Леонід Черновецький, спонсор і найвідоміший представник «Посольства Божого», за кілька місяців роботи на посаді мера Києва відзначився специфічними стосунками з пресою. На прес-конференції «Руки геть від свободи!» 15 вересня, як уже повідомляла «Детектор медіа», Черновецький був названий у числі головних ворогів української преси.

 

«Детектор медіа» за матеріалами «Української правди».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9000
Читайте також
18.11.2008 13:06
Олена Кулигіна
, для «Детектор медіа»
16 064
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tonela
5636 дн. тому
Я згідний з Аделаджею в тому, що наша журналістика не є об'єктивною. Чи то з голоду, чи від бездуховності вона завжди бридке показує чудовим, а чудове бридким постійно шукаючи сенсації. Нажаль, дуже часто, люди які є морально розкладеними, вважаючи себе прогресивними і передовими, махають пером. Сучасна журналістика всього світу калічить суспільство. Хоча, по великому рахунку, вона для цього і призначена. Спочатку люди були не письменні і ними було легко керувати. Тепер більшість письменні і ними керувати ще легше. Правда для цього потрібно було створити кілька робочих місць. Журналістика - орган дезінформації і водження за ніс людей. Зазвичай журналісти, які б мали дивитись з точки зору тих про кого чи про що пишуть завжди дивляться тільки з своєї дзвіниці, при цьому роблячи мудрий і нагло-впевнений вираз обличчя. Я не дивлюсь телевізор і не слухаю радіо (жодну хвилю) і не читаю газети та журнали (всюди бред заради грошей і слави). Лише з рідка читаю новини в інтернеті. Всю решта інформацію отримую по слухах. Потрібні люди які будуть вчити як має бути. А журналістика як така не потрібна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду