ТЕТ запускає в ефір новий власний проект

28 Вересня 2006
7414
28 Вересня 2006
11:23

ТЕТ запускає в ефір новий власний проект

7414
ТЕТ запускає в ефір новий власний проект

З 2 жовтня в ефірі телеканалу виходитимуть інтерв’ю з зірками в передачі «Дивись, хто прийшов!».

П’ять разів на тиждень у студію до ведучої Наталі Симоніної приходитимуть зірки шоу-бізнесу, актори, бізнесмени, художники, політики, спортсмени, митці, – люди, думка, життєвий досвід, професійні й особисті досягнення котрих цікаві багатьом глядачам. Першими гостями «Дивись, хто прийшов!» стануть Гайтана, Альона Вінницька, Василь Вірастюк,  Олексій Богданович, Альона Свірідова, Анатолій Матешко, Юрій Нікітін, Олександра Кужель, Дмитро Чекалкін, Кузьма, Ірина Салтикова, Олександр Балуєв, EL  Кравчук.


«Я б назвала «Дивись, хто прийшов!» психологічним інтерв’ю. Це не так розповідь про «факти біографії» відомої людини, обговорення світських пліток чи «спростування» чуток, як розмова про емоції й переживання, про психологічний  досвід, який наш герой виніс з різних життєвих ситуацій, – говорить ведуча нового проекту. – Частіше за все ми й так багато знаємо про відомих людей. Кого кохає, з ким зустрічається, де відпочиває, на якому авто їздить і в якому ресторані вечеряє «зірка» – такої інформації сьогодні повно. Нам, насамперед, цікаво, чому наш герой вчинив саме так, що відчував, коли досягав успіхів і як переживав невдачі».

«Дивись, хто прийшов!» – це розмова про все водночас. Для кожної передачі й кожного гостя немає якоїсь заздалегідь визначеної теми, тож немає й «меж відвертості», котрі б вона могла встановити. Сподіваюсь, програма запропонує глядачам цікавий «емоційно-філософський зріз» нашого гостя, дозволить зрозуміти, наскільки ця людина – впливова, відома, успішна, можливо, навіть чийсь кумир – є глибокою чи поверхневою, розумною або не надто, щирою чи лицемірною», – поділилась планами Наталя Симоніна.

Півгодинні випуски «Дивись, хто прийшов!» виходитимуть в ефірі ТК ТЕТ у будні о 18.00 з повтором опівночі.


«Детектор медіа»  за інформацією прес-служби Телекомпанії ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7414
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду