На "Эхо Москвы" создадут программу для Ксюши Собчак

28 Вересня 2006
13140
28 Вересня 2006
10:36

На "Эхо Москвы" создадут программу для Ксюши Собчак

13140
На "Эхо Москвы" создадут программу для Ксюши Собчак

На "Эхо Москвы" в скором времени может появиться программа, которую будет вести Ксюша Собчак. Как признался  главный редактор радиостанции Алексей Венедиктов, он хочет пригласить известную телеведущую, однако пока "ничего не может придумать".

"Кроме таланта у нее есть тяжелейший опыт, когда отца преследовали, отворачивались друзья. Гладкая карьера - плохой учитель, - объяснил свое решение Венедиктов. - Почему, например, слушают Проханова? Потому что он солдат империи. Империя рухнула, а солдат остался. За ним трагедия".

Среди других новинок, которые ожидают слушателей "Эха Москвы", - блоги журналистов на сайте радиостанции. По словам Венедектова, здесь не будет редакционной цензуры, а сотрудники смогут свободно "раскрывать кухню радиостанции". "Будем развенчивать мифы о продажности журналистов", - пообещал главный редактор "Эхо Москвы".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду