В Воронеже найдено тело пропавшего журналиста

25 Вересня 2006
14418
25 Вересня 2006
10:58

В Воронеже найдено тело пропавшего журналиста

14418
В Воронеже найдено тело пропавшего журналиста

В Воронеже обнаружено тело журналиста местного 41-го канала Вячеслава Плотникова, пропавшего в июне 2006 года.

Об этом сообщил в понедельник начальник криминальной милиции Железнодорожного РОВД Евгений Соломатин.

Он рассказал, что труп был найден еще в середине сентября в лесу в районе Отрожки Железнодорожного района города на берегу водохранилища. По словам Соломатина, на теле не найдено колотых или пулевых ранений, нет также следов удушения.

"Проводится экспертиза, которая позволит определить причину смерти журналиста", - сказал он. Коллеги журналиста считают, что он был убит, и просят правоохранительные органы тщательнее разобраться в ситуации.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ру
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду