Компанія ВіаМедіа успішно пройшла процедуру державної реєстрації

22 Вересня 2006
10352
22 Вересня 2006
10:55

Компанія ВіаМедіа успішно пройшла процедуру державної реєстрації

10352
Компанія ВіаМедіа успішно пройшла процедуру державної реєстрації

22 вересня на засіданні Нацради телебачення і радіомовлення було ухвалено рішення про реєстрацію суб'єкта інформаційної діяльності дистриб'ютора телепрограм - компанії ВіаМедіа.

Компанія ВіаМедіа сподівається, що подібний процес реєстрації дистриб'юторів з пропонованими ними пакетами телепрограм, допоможе відсіяти ті програми, які не відповідають законодавству України і міжнародним нормам. На жаль, такі програми все ще присутні на території України в кабельних мережах, створюючи недоброякісну конкуренцію мовникам, що інвестують гроші в розвиток ринку платного ТБ України шляхом придбання всіх необхідних прав на трансляцію якісних фільмів і передач на території України. У загальних інтересах, щоб на ринку була здорова конкуренція, щоб канали, що транслюють передачі не маючи на те всіх необхідних прав, або приводили свою діяльність у відповідність із законодавством, або йшли з ринку
Згідно законодавства України, дана реєстрація не є обов'язковою, при цьому Нацрада рекомендує пройти цю реєстрацію всім дистриб'юторам для скорочення часу в майбутньому по отриманню ліцензій операторам кабельного телебачення з якими працюють дистриб'ютори.

Така реєстрації підтверджує те, що   договори на канали (програми), пропоновані для дистриб’ юції  компанією ВіаМедіа, відповідають законодавству України, і пропонований контент для кабельних мереж – є  ліцензійно чистим продуктом.


Компанія Віамедіа, входить до групи компаній ВОЛЯ

«Детектор медіа» за інформацією служби PR компанії ВОЛЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду