В Самаре совершено нападение на журналистку

22 Вересня 2006
16870
22 Вересня 2006
10:01

В Самаре совершено нападение на журналистку

16870
В Самаре совершено нападение на журналистку

В Самаре в ночь на пятницу совершено нападение на корреспондентку газеты "Студенческая правда" Татьяну Степанову.

Около полуночи неизвестный мужчина набросился на журналистку около ее дома и ударил по голове бутылкой.

От удара девушка на минуту потеряла сознание. Нападавший похитил ее сумку, в которой находились деньги, кредитные карточки, мобильный телефон и диктофон.

В настоящее время журналистка находится дома, прибывшая по вызову "скорая помощь" зафиксировала у нее ранение головы. Решается вопрос о госпитализации пострадавшей.

По словам Дмитриева, журналистка возвращалась домой после интервью с "очень известным в Самарской области человеком", однако уточнять его личность редактор "Студенческой правды" не стал, равно как и связывать нападение с профессиональной деятельностью журналистки.

Представители правоохранительных органов города пока официально не комментируют случившееся.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду