Генпрокуратура не исключает исков в отношении "Коммерсанта"

21 Вересня 2006
9698
21 Вересня 2006
11:12

Генпрокуратура не исключает исков в отношении "Коммерсанта"

9698
Генпрокуратура не исключает исков в отношении "Коммерсанта"

Не исключено, что сотрудники Генпрокуратуры РФ Дмитрий Шохин и Камиль Кашаев ,  подадут иски в суд на газету "Коммерсант", опубликовавшую недостоверные сведения относительно их увольнения, поскольку эта информация нанесла вред их деловой репутации.


 Сведения, опубликованные в среду в газете "Коммерсант", об увольнении гособвинителей Дмитрия Шохина и Камиля Кашаева не соответствуют действительности. К сожалению, это издание уже не первый раз публикует искаженную информацию, полученную якобы из каких-то источников в прокуратуре, и тиражирует непроверенные факты. Шохин, который находится на своем рабочем месте, и Кашаев, находящийся в очередном ежегодном отпуске, с удивлением прочитали о том, что они уволены, сообщается на официальном сайте Генпрокуратуры РФ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду