22 вересня підведуть підсумки журналістського автопробігу

21 Вересня 2006
626
21 Вересня 2006
10:28

22 вересня підведуть підсумки журналістського автопробігу

626
22 вересня підведуть підсумки журналістського автопробігу

У п'ятницю, 22 вересня, о 12.00 в Українському національному інформаційному агентстві - УКРІНФОРМ відбудеться прес-конференція, присвячена підведенню підсумків творчого конкурсу VIII міжнародного журналістського автопробігу "Дорога до Криму: проблеми та перспективи".

У заході візьмуть участь президент ВАКЖ, президент ВБФ "Журналістська ініціатива" Людмила Мех, голова правління ЗАТ „ПРОСТО-страхування" Павло Фурсевич, голова правління Українського фонду миру Людмила Супрун.

 

«Детектор медіа» зо інформацією УКРІНФОРМ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
626
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду