Медіа-профспілка та інші громадські організації проведуть серію акцій до 6-ої річниці зникнення Георгія Гонгадзе

14 Вересня 2006
7382
14 Вересня 2006
10:49

Медіа-профспілка та інші громадські організації проведуть серію акцій до 6-ої річниці зникнення Георгія Гонгадзе

7382
Медіа-профспілка та інші громадські організації проведуть серію акцій до 6-ої річниці зникнення Георгія Гонгадзе

15 і 16 вересня Медіа-профспілка та низка громадських організацій проводять серію акції, щоб нагадати про 6-у річницю зникнення Георгія Гонгадзе та звернути увагу на ускладнення в роботі журналістів, які мали місце за останні два місяці.

План подій до 6-ї річниці зникнення Георгія Гонгадзе

15 вересня

Верховна Рада заслухає інформацію Генерального прокурора України Олександра Медведька про хід розслідування вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе.

11.30 – У Верховній Раді стартує журналістська кампанія „Руки геть від свободи!” - збір перед входом до під’їзду, що веде у ложу преси (вул. Грушевського, 5). Тим, у кого немає парламентської акредитації, Медіа-профспілка забезпечує разові перепустки до Верховної Ради (акредитація можлива до 12.00 14 жовтня). Для цього телефонуйте за номером: 8-050-310-44-41 (Михайлина Скорик) або - у робочий час – 537-20-03 (Вероніка Жернова).

12.00 – прес-конференція Незалежної Медіа-профспілки України та Інституту масової інформації про початок українського рейтингу „Вороги преси”. (приміщення Верховної Ради, біля ложі преси на 3-му поверсі). Подробиці за номером 8-050-310-44-41 (Михайлина Скорик).

12.00 - представники Міжнародної федерації журналістів, партнери Медіа-профспілки, пікетуватимуть посольства України за кордоном з вимогою довести до кінця розслідування та покарати убивць Георгія Гонгадзе. Подробиці за телефоном 537-20-03 (Сергій Гузь)

У вечері - у новинах провідних телеканалів з’явиться 7-секундний ролик пам’яті Гії Гонгадзе, аналогічний символ вийде в друкованих газетах і на Інтернет-сайтах. Телевізійний ролик можна роздобути, зателефонувавши до Медіа-профспілки (8-050-310-44-41), силует для друкованих ЗМІ скачати на сайті Медіа-профспілки, банери для Інтернет-видань поширює „Українська правда” – pravda@svitonline.com

16 вересня

День зникнення Георгія Гонгадзе. У новинах провідних телеканалів з’явиться 7-секундний ролик пам’яті Гії Гонгадзе, аналогічний символ з’явиться в друкованих газетах і на Інтернет-сайтах.

Акції наших партнерів-громадських організацій:

15 вересня

11.00 - У Національній спілці журналістів України (вул. Хрещатик. 27-а) пройде прес-конференція, присвячена пам’яті загиблих журналістів.

16 вересня

О 19.00 на Хрещатику відбудеться акція «День пам'яті Георгія Ґонґадзе». Учасники акції зі свічками в руках утворять коло та вшанують пам'ять Георгія Ґонґадзе, а також інших загиблих журналістів, назвавши їх поіменно. Після цього пішою ходою всі рушать до Секретаріату Президента. Запрошуються всі небайдужі.

Використання символіки політичних партій та організацій під час цієї та інших акції категорично заборонене.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду