Роман Безсмертний розповів про умову, за якої "Наша Україна" буде в коаліції

13 Вересня 2006
4844
13 Вересня 2006
18:14

Роман Безсмертний розповів про умову, за якої "Наша Україна" буде в коаліції

4844
Роман Безсмертний розповів про  умову, за якої "Наша Україна" буде в коаліції

Присутність “Нашої України” в широкій коаліції прямо пропорційно залежить від наявності в змісті коаліційної угоди усіх пунктів Універсалу.

 Про це заявив лідер “Нашої України” Роман Безсмертний.

“Наша Україна” в ході переговорного процесу з Партією регіонів, Соцпартією та КПУ наполягає на виконанні підписаних цими політичними силами Універсалу національної єдності та Меморандуму про наміри створити Коаліцію національної єдності", - сказав він.

“В ході підготовки цих документів було принципово домовлено про створення Коаліції національної єдності, платформою якої мали стати положення Універсалу", - додав Безсмертний.

За його словами, підписи політиків під цими документами "свідчать про те, що вони беруть на себе відповідальність за виконання положень Універсалу”.

“Наша Україна” є послідовною і з самого початку переговорного процесу дотримується виключно однієї позиції – виконання програми чинного президента Віктора Ющенка. Існує проголошений курс президента – як у внутрішній, так і в зовнішній політиці", - підкреслив Безсмертний.

Лідер “Нашої України” закликав усіх “розрізняти підписані і оприлюднені документи з одного боку і кулуарні розмови та чутки з іншого”.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду