Експерти завершили роботу над текстом коаліційної угоди

12 Вересня 2006
5423
12 Вересня 2006
12:30

Експерти завершили роботу над текстом коаліційної угоди

5423
Експерти завершили роботу над текстом коаліційної угоди

Експертна група завершила роботу над текстом коаліційної угоди і сьогодні разом із протоколом розбіжностей цей текст стане предметом обговорення робочої групи, повідомила журналістам експерт від Партії регіонів, народний депутат Олена Лукаш.

За словами О. Лукаш, в угоді буде чотири пункти: преамбула; засади внутрішньої і зовнішньої політики; принципи діяльності коаліції; регламент роботи коаліції.

Як наголосила О. Лукаш, принципи діяльності коаліції є новим пунктом і по ньому найбільше дискусій.

За її словами, також напрацьовано протокол розбіжностей, який буде винесено на обговорення робочої групи.

О. Лукаш повідомила, що документ напрацьовано на базі угоди про створення антикризової коаліції, до якої було внесено численні пропозиції фракції «Наша Україна» та інших фракцій – учасниць переговорів.

Вона також зазначила, що положення Універсалу національної єдності, на включенні яких до угоди наполягає «Наша Україна», містяться у протоколі розбіжностей, оскільки комуністи висловлювали застереження до цього документа.

Як сказала О. Лукаш, Програма діяльності уряду буде напрацьована пізніше і вважатиметься додатком до угоди. «Основне в документі те, що ми всі розуміємо, що відбувається процес об’єднання, а не руйнації діючої коаліції», - сказала депутат, додавши, що і угода, і Програма діяльності уряду напрацьовуються так, щоб бути зручними у користуванні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду