Ігор Шурма заявляє, що приїзд Мельниченка свідчить про нові інтриги Олександра Мороза

12 Вересня 2006
1906
12 Вересня 2006
08:50

Ігор Шурма заявляє, що приїзд Мельниченка свідчить про нові інтриги Олександра Мороза

1906
Ігор Шурма заявляє, що приїзд Мельниченка свідчить про нові інтриги Олександра Мороза

11 вересня Ігор Шурма, заступник Голови СДПУ(о), заявив журналістам: «Мельниченко знову їде в Україну. Мороз ніколи нічого не робить випадково - саме тому лідера СПУ вже багато років називають «мудрим».

Нагадаємо, 8 вересня Олександр Мороз звернувся до посольства США з проханням посприяти приїзду Миколи Мельниченка до України. У зв'язку з цим Ігор Шурма зробив деякі політичні прогнози.

«Мельниченко став одним із найбрудніших символів української політики, і я думаю, що він ще не один рік регулярно з'являтиметься у стрічках новин і буде темою різноманітних заяв. Судячи з усього, Олександр Мороз не має наміру відмовлятись від Мельниченка, який уже приносив йому політичні дивіденди в боротьбі з Президентом Кучмою або в нещодавній кампанії проти Володимира Литвина. Цікаво, яка роль цього разу відведена майорові? Його приїзд і парламентські слухання у справі Ґонґадзе  дивовижно збіглись із новою політичною кризою, в якій Мороз відіграє не останню роль", - заявив Шурма. 

Занепокоєння одного з лідерів есдеків викликав той факт, що Мороз у своєму інтерв'ю у контексті справи Ґонґадзе згадав колишнього голову Адміністрації Президента Віктора Медведчука. На його думку, Соцпартія таким чином намагається вступити у боротьбу за електорат СДПУ(о).

«Детектор медіа» за повідомленням прес-служби СДПУ(о)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1906
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду