Двоє журналістів заслужили вищу відзнаку НРУ ІІ ступеню

9 Вересня 2006
1899
9 Вересня 2006
18:29

Двоє журналістів заслужили вищу відзнаку НРУ ІІ ступеню

1899
Двоє журналістів заслужили вищу відзнаку НРУ ІІ ступеню
Як повідомляє прес-служба НРУ, сьогодні відбулось нагородження вищими відзнаками Народного Руху України.
 
Серед тих, хто отримав відзнаку ІІ ступеня, двоє журналістів - заслужений журналіст України, генеральний директор продюсерського центру «Закрита Зона» Володимир Ар'єв і головний редактор газети «Сокальщина» Богдан Нечай, - а також головний режисер і автор сценарію фільму «Той, що пробудив Кам'яну державу», народний артист України Євген Паперний.

Решта нагороджених - переважно керівники обласних організацій НРУ. Відзнаки І ступеню отримали голова Івано-Франківської ОДА Роман Ткач, голова Миколаївської обласної організації НРУ Юрій Діденко та автор пам'ятника В'ячеславові Чорноволу в Києві Богдан Мазур.

«Детектор медіа» за повідомленням прес-служби НРУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду