16 вересня о 19.00 на Хрещатику відбудеться акція «День пам'яті Георгія Ґонґадзе»

8 Вересня 2006
10187
8 Вересня 2006
14:52

16 вересня о 19.00 на Хрещатику відбудеться акція «День пам'яті Георгія Ґонґадзе»

10187
16 вересня о 19.00 на Хрещатику відбудеться акція «День пам'яті Георгія Ґонґадзе»

16 вересня о 19.00 на Хрещатику відбудеться акція «День пам'яті Георгія Ґонґадзе». Напередодні, 15 вересня, у Спілці журналістів України пройде прес-конференція. Місце проведення акції та час проведення конференцїі буде вточнено.

Учасники акції зі свічками в руках утворять коло та вшанують пам'ять Георгія Ґонґадзе, а також інших загиблих журналістів, назвавши їх поіменно. Після цього пішою ходою всі рушать до Секретаріату Президента.

До участі в ушануванні пам'яті Георгія запрошуються всі небайдужі. Використання символіки політичних партій та організацій під час акції заборонене.

Організатори попереджають громадськість про можливі спроби політичних партій та громадських структур використати акцію з метою самопіару, і просять ігнорувати такого роду спроби. Вони також звертають увагу на неетичність дій каналу «Інтер», що святкуватиме в день загибелі Ґонґадзе своє 10-річчя на Майдані Незалежності.

Докладніша інформація опублікована сайтом Майдан. Адреса для зв'язку з організаторами -  in_memory@ua.fm .Адреса для надання матеріальної допомоги - sonya.front@gmail.com .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду