У США сімейна пара побила журналіста

7 Вересня 2006
23315
7 Вересня 2006
12:40

У США сімейна пара побила журналіста

23315
У США сімейна пара побила журналіста

У Сан-Дієго (штат Каліфорнія) телерепортера було госпіталізовано після жорстокого побиття сімейною парою, про яку він знімав сюжет.

Журналіст одного з американських телеканалів Джон Метес знімав сюжет про Сема Салімена та його дружину Розу Баразе, підозрюваних у махінаціях з нерухомістю, коли жінка напала на репортера і стала бити його по обличчі. Її чоловік незабаром також підключився до побиття журналіста.

В остаточному підсумку тих, які билися змушений був рознімати поліцейський під погрозою застосування табельної зброї. Метеса було госпіталізовано зі слідами побоїв і покусаними ранами. Дружині пред’явлено обвинувачення в нападі і нанесенні тілесних пошкоджень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23315
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду