15 вересня відбудеться презентація документальної стрічки «Сполучені Штати проти Джона Леннона»

7 Вересня 2006
14841
7 Вересня 2006
12:22

15 вересня відбудеться презентація документальної стрічки «Сполучені Штати проти Джона Леннона»

14841
15 вересня відбудеться презентація документальної стрічки «Сполучені Штати проти Джона Леннона»

В ній йдеться про сутички видатного музиканта з урядом Ніксона часів війни з В’єтнамом. Фільм зняли, використовуючи невідомі раніше широкій публіці документальні матеріали. Деякі сюжети, що увійшли до стрічки, не показували десятками років. Картина розповідає про миротворчу діяльність Леннона, його виступи та кампанії, в яких музикант критикував президента Ніксона. Автори припускають, що влада Сполучених Штатів навіть стежила за Джоном. 

Удова музиканта Йоко Оно дозволила режисеру картини Девіду Ліфу використати її власне відео для 100-хвилинного фільму.

Йоко Оно, вдова Джона Леннона:

- Це історичний фільм, він розповідає правдиві історії, що мали місце у нашому суспільстві. В цьому і полягає його сила. Правда завжди опиняється на поверхні. Картина має підбадьорити та надихнути багатьох людей у світі, які борються за справедливість. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14841
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду