Режиссер Мартин Скорсезе будет сотрудничать с изданием спутникового телеканала

31 Серпня 2006
14424
31 Серпня 2006
13:32

Режиссер Мартин Скорсезе будет сотрудничать с изданием спутникового телеканала

14424
Режиссер Мартин Скорсезе будет сотрудничать с изданием спутникового телеканала

Известный режиссер Мартин Скорсезе стал кинокритиком. Скорсезе будет сотрудничать с изданием On DirecTV, принадлежащем спутниковому телеканалу DirecTV.

Создатель "Авиатора" будет вести авторскую колонку, и высказывать свое профессиональное мнение о тех, картинах, которые будут показываться в эфире телеканала.

Руководство DirecTV предложило Скорсезе сотрудничество после того, как он, являясь давним подписчиком, обратился с посланием, в котором посоветовал изменить всю систему кинообозрения в компании.

Напомним, что 6 октября 2006 года в широкий прокат выходит новый фильм Мартина Скорсезе The Departed, в котором главные роли исполнили Леонардо ди Каприо, Джек Николсон, Марк Уолберг и Мэт Деймон.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14424
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду