Хозяин телекомпании European Media Enterprises Рональд Лаудер продает половину своих акций

30 Серпня 2006
7970
30 Серпня 2006
10:15

Хозяин телекомпании European Media Enterprises Рональд Лаудер продает половину своих акций

7970
Хозяин телекомпании European Media Enterprises Рональд Лаудер продает половину своих акций

Наследник косметической империи Estee Lauder Рональд Лаудер продает практически половину своей доли в крупнейшей телекомпании Центральной и Восточной Европы Central European Media Enterprises (CME), которую Лаудер основал в 1994 году, за $190 млн частной компании Apax.

Лаудер сообщил, что он хочет разнообразить свой личный портфель и получить прибыль от своих первоначальных инвестиций в компанию, которая владеет лицензиями телевещания в шести странах Центральной и Восточной Европы, включая Чехию. После заключения сделки Apax будет владеть 7,8% CME, базирующейся на Бермудах, после покупки 49,7% доли Лаудера, который в свою очередь наравне со своей семьей сохранит контроль над CME. Лаудер и Apax планируют заключить партнерское соглашение, согласно которому совместная доля в CME составит 15,7%, передает Reuters.

Как говорится на сайте телеканала «1+1», «компанія CME об'єднує мережі, що є лідерами телевізійного мовлення у шести країнах Центральної та Східної Європи із загальною чисельністю населення 82 млн людей. Телевізійні станції CME знаходяться у Хорватії (Nova TV), Чехії (TV Nova, Galaxie Sport), Румунії (PRO TV, Acasa, PRO Cinema), Словакії (Markíza), Словенії (POP TV, Kanal A) та Україні (Студія 1+1, 1+1 International, Гравіс)».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду