Польська фундація "Партнерство заради демократії" проведе "Журналістські майстерні"

29 Серпня 2006
830
29 Серпня 2006
15:13

Польська фундація "Партнерство заради демократії" проведе "Журналістські майстерні"

830
Польська фундація "Партнерство заради демократії" проведе "Журналістські майстерні"

Програмою передбачено участь в конференції «Партнерство задля демократії... Партнерство задля ламання кордонів... Як ефективно допомагати Україні на шляху до ЄС». В конференції візьмуть участь віце-голова Європейського парламенту Януш Онишкевіч, консул США в Кракові,  українські та польські політики, які займаються європейською тематикою, українські та польські журналісти та інші.

21 жовтня польські та українські журналісти продовжать традицію садіння медіального лісу, після чого екологічну тематику продовжуватимуть дискусії на тему міграції звірів. Адже занесені в червону книгу звірі, які перебувають під ретельною охороною в Польщі після перетину кордону часто стають жертвами мисливців. Фахівці-екологи з українського та польського боків розкриють ці проблеми журналістам.

До участі в програмі запрошуються журналістики зацікавлені в екологічній тематиці, а також спеціалісти з євроінтеграції України.

За результатами конкурсу буде відібрано 17 учасників «Журналістських майстерень».
href="http://www.detector.media/img/files/1/1_kwestionariusz-eko.doc">href="http://www.detector.media/img/files/1/1_kwestionariusz-eko.doc">Анкети(244736 bytes) для участі в конкурсі необхідно заповнити (польською чи англійською мовою) та подати до 10 вересня 2006 року на адресу iryna.kyrychenko@kredobank.com.ua.

Детектор медіа за повідомленням фундації "Партнерство заради демократії" в Україні

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду