Львівські журналісти допомагатимуть правоохоронцям "виловлювати" водіїв-порушників

28 Серпня 2006
6993
28 Серпня 2006
15:56

Львівські журналісти допомагатимуть правоохоронцям "виловлювати" водіїв-порушників

6993
Львівські журналісти допомагатимуть правоохоронцям "виловлювати" водіїв-порушників

Міська влада Львова запрошує журналістів до патрулювання на площі Ринок, аби «виловлювати» водіїв-порушників, які незважаючи на знаки заборони, таки в’їжджають на пішохідну площу – повідомив заступник міського голови Львова з питань інженерного господарства Василь Жовква.

За його словами, на певну категорію водіїв ані знаки про заборону, ні вимога правоохоронців зупинитися, не впливають. «Стоїть сержант міліції і він боїться зупинити авто, в якому їде високопосадовець. Для цього й потрібна допомога преси, стоятимуть фотографи і зніматимуть їх. Міський голова ходить пішки і решта також мусять ходити пішки. На Ринку будуть лише столики і торгівля», – категорично заявив В.Жовква.

Як повідомив головний інструктор «Муніципальної дружини» Олег Мамич, який сьогодні патрулює на площі Ринок, за час його чергування проїхало понад 30 машин, водії яких відмовилися зупинятися. «Вони не хочуть виконувати правила дорожнього руху, не зважають на міліцію, ніби знаків не існує. Права зупинити машину я не маю. Він на мене дивиться і їде далі. Багато їде машин з обласної ради, адміністрації…митники проїжджали», – розповів О.Мамич.

Нагадаємо, міська влада Львова неодноразово наголошувала, що площа Ринок повинна стати виключно пішохідною, відпочинковою зоною, на якій незабаром мають з’явитися виносні столики і, де немає місця для автомобілів. Заборонено не лише паркування на площі, але проїзд нею. Обмеження, звичайно, не стосуються спеціалізованих авт: швидкої, пожежної допомоги, міліції і т.д.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6993
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду