Оператор кабельного телевидения "Максимум ТВ" переходит на коммерческое вещание

23 Серпня 2006
8444
23 Серпня 2006
17:16

Оператор кабельного телевидения "Максимум ТВ" переходит на коммерческое вещание

8444
Оператор кабельного телевидения "Максимум ТВ" переходит на коммерческое вещание

Отечественный оператор кабельного телевидения - компания "Максимум ТВ" объявила о начале вещания в кодированном виде. Ранее компания предоставляла услуги цифрового телевидения в тестовом режиме с возможностью просмотра всех каналов девяти существующих пакетов бесплатно. Теперь "Максимум ТВ" переходит на коммерческое вещание.

Как сообщает пресс-служба компании, на данный момент для абонентов "Максимум ТВ" доступны 9 пакетов, из которых 1 социальный (28 каналов), 1 базовый (61 канал) и 7 - тематических. Оператор планирует расширить свою деятельность на 11 областей Украины.

Напомним, цифровая телесеть "Максимум ТВ" функционирует в столице с июня 2006 года. Компания предоставляет возможность просмотра 111 телеканалов украинских, российских и международных телекомпаний.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду