Радио "Континент" возобновляет свое вещание

23 Серпня 2006
10034
23 Серпня 2006
15:05

Радио "Континент" возобновляет свое вещание

10034
Радио "Континент" возобновляет свое вещание

24 августа после двухлетнего перерыва возобновит свое вещание радио "Континент". Об этом сообщил директор радиостанции Андрей Соломаха.

В Киеве вещание будет вестись на частоте 94,2 мГц диапазона FM.

Восстановленная радиостанция будет работать в формате "oldies", который предусматривает трансляцию мировых хитов 70-х, 80-х и 90-х годов XX века. Этот формат, по мнению А.Соломахи, является интересным для аудитории в возрасте от 25 до 45 годов. В ночном эфире радио "Континент", как и раньше, будет транслировать джаз и классическую музыку.

Справка "Газеты…": Впервые радио "Континент" начало вещание в 1996 году, предложив украинскому слушателю "микс" из джаза, классической и духовной музыки и ретрансляции программ радио Би-Би-Си. Вещание радио "Континент" было запрещено в марте 2004 года после начала ретрансляции программ радио "Свобода".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10034
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду