Российский телеканал НТВ переживает кадровый кризис

23 Серпня 2006
10918
23 Серпня 2006
12:36

Российский телеканал НТВ переживает кадровый кризис

10918
Российский телеканал НТВ переживает кадровый кризис

Ведомственный телеканал «Газпрома» НТВ переживает тяжелый кадровый кризис. После убийства Ильи Зимина и гибели в результате несчастного случая Максима Роголенкова следует целая серия громких увольнений.

Диктор Асет Вацуева объявила о том, что уходит с НТВ и уезжает в Чечню. Также НТВ покидают Павел Лобков и Василий Арканов. Оба журналиста ссылаются на творческий разногласия с руководством канала.

Напоминаем, что до сих пор все громкие отставки на НТВ (Миткова, Осокин и др.) имели ярко выраженную политическую подоплеку.

А «Первый канал», наоборот, можно поздравить с удачным приобретением - в ближайшее время в качестве ведущего музыкального теле-шоу там появится ранее изгнанный из НТВ Леонид Парфенов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду