Медіапроект "Журналістський обмін інформацією та професійним досвідом: схід і захід – разом"

21 Серпня 2006
8282
21 Серпня 2006
14:46

Медіапроект "Журналістський обмін інформацією та професійним досвідом: схід і захід – разом"

8282
Медіапроект "Журналістський обмін інформацією та професійним досвідом: схід і захід – разом"

Центр інформаційних досліджень "Меридіан" ініціює медіапроект "Журналістський обмін інформацією та професійним досвідом: схід і захід – разом".

Проект функціонуватиме за сприяння МФ "Відродження".

Новий проект спрямований на подолання інформаційного вакууму між західними і східними регіонами України та налагодження інформаційної співпраці як між журналістами, так і регіональними редакціями видань, радіостанцій, телекомпаній, інформаційних агентств та інтернет-видань. 

Проект є пілотним, оскільки у такому форматі проводиться вперше. Завдяки можливості інформаційного обміну та ознайомлення із досвідом журналісти з Дніпропетровська, Маріуполя, Одеси, Львова, Івано-Франківська зможуть об'єктивно висвітлювати життя у зазначених регіонах ("регіони про регіони"), поступово долаючи негативні стереотипи і міфи, що роз'єднують східних і західних українців, та утворити загальноукраїнське журналістське інформаційне співтовариство.

Центр "Меридіан" має значний досвід проведення журналістських зустрічей на регіональному рівні, дієвим результатом яких є функціонування неформального українсько-польсько-білоруського клубу журналістів регіональної преси "Медіа без кордонів".

Запрошуються зацікавлені журналісти Дніпропетровська, Маріуполя, Одеси, Львова, Івано-Франківська взяти участь у пілотному медіапроекті журналістських обмінів Центру інформаційних досліджень "Меридіан".

Детальну інформацію можна одержати, надіславши запит за адресою:

79005, м. Львів, пл. Шота Руставелі, 7, 6 поверх, к. 604 (Центр інформаційних досліджень "Меридіан")

або за тел.: 766565, 8(050) 540 58 91

чи e-mail: ollaw@gazeta.pl , od@postup.lviv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду