Убийство омского журналиста не связано с профессиональной деятельностью, утверждает следствие

17 Серпня 2006
14163
17 Серпня 2006
15:14

Убийство омского журналиста не связано с профессиональной деятельностью, утверждает следствие

14163
Убийство омского журналиста не связано с профессиональной деятельностью, утверждает следствие

Журналист Александр Петров и его жена были обнаружены мертвыми в воскресенье с огнестрельными и колотыми ножевыми ранениями на берегу реки Туекта. Вместе с двумя сыновьями трех и семи лет они приехали на Алтай отдыхать. О судьбе детей ничего не известно. Их машина Mitsubishi была обнаружена позже в 140 км от места убийства.

На Алтае обнаружены тела детей, родители которых были найдены убитыми в воскресенье в Онгудайском районе республики.

Глава МВД Рашид Нургалиев поручил взять это дело под особый контроль.

Предварительным следствием установлено, что местный житель Руслан К., имевший при себе незарегистрированное огнестрельное оружие, решил завладеть автомобилем Петровых. Руслан К. выстрелил в супругов и их детей. Поскольку потерпевшие остались живы, он нанес им удары топором и камнем, после чего сбросил трупы в реку. По утверждению следствия, убийство не связано с профессиональной деятельностью журналиста, а совершено из корыстных побуждений.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14163
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду