Мер Киева Черновецкий пригрозил закрыть газету "Вечерние вести"

16 Серпня 2006
26169
16 Серпня 2006
13:32

Мер Киева Черновецкий пригрозил закрыть газету "Вечерние вести"

26169
Мер Киева Черновецкий пригрозил закрыть газету "Вечерние вести"

Градоначальник Киева Леонид Черновецкий пригрозил журналисту газеты «Вечерние Вести» закрытием издания в ответ на вопрос, почему с недавних пор в мэрии разрешено общаться со СМИ лишь ограниченному кругу чиновников.

«Ваша газета вообще существует на мои деньги. То есть, на деньги бюджета Киева», - вместо ответа на вопрос заявил Черновецкий журналисту.

«Наша газета независимая», - ответил корреспондент «Вечерних Вестей» градоначальнику, после чего мэр действительно вспомнил, что коммунальной городской газетой является издание под названием «Вечерний Киев».

«Но если вы будете плохо осуществлять менеджмент в «Вечерних Вестях», то я обещаю, что эта газета вообще перестанет существовать», - вдруг обратился Черновецкий к журналисту.

«Я не менеджер, я – журналист», - в очередной раз напомнил корреспондент «ВВ» мэру.

В ответ Черновецкий разразился наставлениями работникам СМИ:

«Не пишите про меня гадости и не обижайте меня, ведь без меня вам будет очень плохо, вы же простые люди, не нужно мне задавать такие вопросы, типа «когда вы убили бабушку Гончарову?». Я ведь живу не на Луне, а в Киеве. Не распространяйте гадости про меня и не убивайте бабушку Гончарову», - заявил Черновецкий изумленным журналистам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26169
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду