ХІІІ международный фестиваль анимационных фильмов "КРОК" начинает работу

8 Серпня 2006
12006
8 Серпня 2006
10:46

ХІІІ международный фестиваль анимационных фильмов "КРОК" начинает работу

12006
ХІІІ международный фестиваль анимационных фильмов "КРОК" начинает работу

8 августа 2006 года начинает работу XIII международный фестиваль анимационных фильмов "КРОК", на котором представлены работы дебютантов и студентов. "КРОК" считается самым престижным мультфестивалем на постсоветском пространстве.

В конкурсную программу отобрано 120 фильмов из 22 стран. Российских лент на "КРОКЕ" будет 20, в том числе, несколько дебютных работ, уже удостоенных премий на других фестивалях - "Город" Петра Бронфина, "Осторожно, двери открываются" Анастасии Журавлевой. Вне конкурса будут показаны новые мультфильмы из проекта "Гора самоцветов" студии "Пилот", фильм оскаровского лауреата Александра Петрова "Моя любовь" по Ивану Шмелеву.

Фестивали с нечетными номерами, как, например, нынешний тринадцатый, проходят в России, а четные - в Украине. Смотры фильмов проходят на теплоходе, плавающем по разным городам. Во время стоянок для детей устраиваются мультипликационные показы. В 2006 году "КРОК" отправится из Нижнего Новгорода в Пермь и обратно, зайдя в Чистополь, Елабугу и Казань. Официальное открытие фестиваля пройдет в Перми 11 августа, закрытие же состоится в Нижнем Новгороде 17 августа.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12006
Читайте також
16.10.2010 09:38
Любов Журавльова, «Дзеркало тижня»
28 469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду