Представлення міністра Внутрішніх справ Юрія Луценка відбудеться без преси? (оновлено)

7 Серпня 2006
3700
7 Серпня 2006
13:50

Представлення міністра Внутрішніх справ Юрія Луценка відбудеться без преси? (оновлено)

3700
Представлення міністра Внутрішніх справ Юрія Луценка відбудеться без преси? (оновлено)

Представлення міністра Внутрішніх справ Юрія Луценка прем'єром Віктором Януковичем відбудеться в понеділок "орієнтовно" після обіду. Про це повідомила помічник начальника департаменту міністерства Олена Мельник.

"Можу підтвердити, що зустріч та представлення відбудуться сьогодні орієнтовно після обіду", - сказала вона. За словами Мельник, представлення відбудеться на закритій нараді, куди пресу запрошувати не будуть.

Причину відмови запрошувати журналістів на цей захід в прес-службі МВС пояснили: "У зв’язку з рішенням міністерства там обговорюватимуться оперативні питання, тому пресу вирішили не запрошувати".

У прес-службі також пояснили, що "це буде не настільки представлення міністра, скільки нарада": "Є справи, на яких є гриф "таємниця слідства", тому вважаємо недоцільним запрошувати журналістів на п’ять хвилин". Мельник також не змогла точно відповісти про самопочуття Луценка. "Почувається більш-менш краще", - зазначила вона.

Раніше в п’ятницю ввечері, коли відбувалося голосування за прем’єр-міністра та міністрів стало відомо, що Луценко потрапив до шпиталю МВС із гіпертонічним кризом.

Пізніше Олена Мельник повідомила, що представлення міністра Внутрішніх справ Юрій Луценком прем'єром Віктором Януковичем відбудеться в присутності преси.



 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду