Частина фракції "Наша Україна" пішла в опозицію

4 Серпня 2006
5799
4 Серпня 2006
11:30

Частина фракції "Наша Україна" пішла в опозицію

5799
Частина фракції "Наша Україна" пішла в опозицію

Член "Нашої України" Микола Катеринчук, 3 серпня, в ефірі "5-го каналу" заявив про перехід в опозицію частини фракції "Нашої України".

"Ми бачимо свою роботу як конструктивна опозиція. Змістовна опозиція. Без опозиції влада може направлятися лише в одну сторону - авторитарної моделі", - заявив член "Нашої України" Микола Катеринчук в ефірі "5-го каналу".

Катеринчук підкреслив, що таку позицію вже підтримали більше 10 членів фракції.

Серед цих людей він назвав депутатів В’ячеслава Кириленка, Руслана Князевича, Ксенію Ляпіну, Рефата Чубарова і Ярослава Кендзеру.

Катеринчук також висловив надію, що до них приєднаються і деякі інші члени фракції.

3 серпня, фракція "Наша Україна" на своєму засіданні прийняла рішення про входження в Коаліцію національної єдності.

У четвер "Наша Україна" і Партія регіонів підписали меморандум  про створення широкої коаліції, в основу діяльності якої закладені основні положення Універсалу національної єдності.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду