В Ираке погибло сто журналистов

3 Серпня 2006
20620
3 Серпня 2006
12:15

В Ираке погибло сто журналистов

20620
В Ираке погибло сто журналистов

С момента начала вторжения сил международной коалиции в Ирак весной 2003 года в этой стране погибли 100 журналистов.

По данным международной организации "Репортеры без границ", сотой жертвой стал корреспондент иранского телеканала "Аль-Алам" Абдель Наджи Аль-Мансури.

20-летний репортер был найден во вторник убитым на следующий день после похищения неизвестными перед его домом в Багдаде.

В заявлении "Репортеров без границ" подчеркивается, что война в Ираке стала для людей этой профессии "самым смертоносным конфликтом после Второй мировой войны".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду