Раїса Богатирьова: переговори Президента з ПР не закінчилися особливим просуванням уперед

2 Серпня 2006
5921
2 Серпня 2006
10:31

Раїса Богатирьова: переговори Президента з ПР не закінчилися особливим просуванням уперед

5921
Раїса Богатирьова: переговори Президента з ПР не закінчилися особливим просуванням уперед

У середу Партія регіонів проведе засідання політради, щоб обговорити нові компромісні формулювання проекту Універсалу національної єдності.

Як на виході з Секретаріату Президента Раїса Богатирьова, у вівторок "переговори не закінчилися особливим просуванням уперед".

"Ми сидимо, говоримо, змінюємо формулювання в Універсалі, але домовленості не досягаємо", - сказала вона.

За її словами, конфліктними залишаються теми НАТО, мови та церкви.

"Сьогодні ми говорили стосовно проекту Універсалу, який зранку затвердила політрада Партії регіонів. Різночитання не знято. Як було кілька пунктів неузгодженої редакції, так вони залишилися і зараз", - сказала Богатирьова.

Депутат повідомила, що у вівторок спочатку відбувалася зустріч робочої групи з доопрацювання Універсалу разом з президентом Ющенком, а потім окремо – засідання робочої групи.

Богатирьова разом з іншою представницею Партії регіонів Оленою Лукаш залишила приміщення секретаріату президента о першій ночі.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду