Генпрокуратурі не довели, що Олександр Мороз причетний до вбивства Георгія Гонгадзе

1 Серпня 2006
8821
1 Серпня 2006
15:51

Генпрокуратурі не довели, що Олександр Мороз причетний до вбивства Георгія Гонгадзе

8821
Генпрокуратурі не довели, що Олександр Мороз причетний до вбивства Георгія Гонгадзе

Передані Алексом Гольдфарбом до Генпрокуратури свідчення громадянина США не містять об’єктивних даних про причетність Олександра Мороза до замовлення вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

"Дійсно, 31 липня 2006 року слідчими Генпрокуратури було додатково допитано як свідка Гольдфарба, який під час допиту передав задокументовані свідчення одного з громадян США", - йдеться в повідомленні.

Однак, наголошує прокуратура, "вони не містять жодних об’єктивних даних про причетність Мороза до замовлення на скоєння вбивства журналіста Георгія Гонгадзе".

Як відомо, вранці представник фонду громадських свобод Бориса Березовського Алекс Гольдфарб заявив, що надав у розпорядження Генпрокуратури офіційні свідчення свідка, який стверджує, що убивство журналіста Георгія Гонгадзе було вчинено на замовлення нинішнього спікера Верховної Ради Олександра Мороза й глави російської "Альфа-Груп" Михайла Фрідмана.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду