"Наша Україна" може підтримати Президента у питанні розпуску парламенту

1 Серпня 2006
4381
1 Серпня 2006
15:00

"Наша Україна" може підтримати Президента у питанні розпуску парламенту

4381
"Наша Україна" може підтримати Президента у питанні розпуску парламенту

"Наша Україна" підтримає ініціативу президента щодо розпуску Верховної Ради, якщо політичні сили не відмовляться від лобіювання виключно своїх інтересів.

Про це йдеться в заяві блоку, поширеній у вівторок його прес-службою.

"На загальнонаціональному круглому столі, скликаному за ініціативою президента, українці мали змогу оцінити рівень національної свідомості вітчизняних політиків", - йдеться у заяві.

"Президент запропонував відкриту політику без підкилимних інтриг та зрад. Дні, які минули з 27 липня, стали яскравим підтвердженням того, що не всі представники українського політикуму готові у своїй діяльності керуватися не кон’юнктурними, а загальнонаціональними інтересами", - наголошують "нашоукраїнці".

"Вони і зараз намагаються здійснювати державну політику методами шантажу і ультиматумів. Такі "повадки" в політиці повинні залишитися в минулому!", - йдеться у заяві.

"Наша Україна" закликає політичні сили знайти у собі мужність і об’єднатися в ім’я інтересів України та її народу.

"Якщо ж виявиться, що кон’юнктурні "інтересики" деяких політиків переважать інтерес загальнонаціонального єднання, – тоді "Наша Україна" підтримає ініціативу Президента щодо розпуску Верховної Ради", - наголошується в заяві.

При цьому відзначається, що всі необхідні конституційні підстави для цього у президента є.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду