Президент проводить консультації з головами фракцій та керівництвом ВР щодо розпуску парламенту

1 Серпня 2006
4106
1 Серпня 2006
12:38

Президент проводить консультації з головами фракцій та керівництвом ВР щодо розпуску парламенту

4106
Президент проводить консультації з головами фракцій та керівництвом ВР щодо розпуску парламенту

Президент України Віктор Ющенко планує провести сьогодні консультації згідно з статтею 90 Конституції України щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради України з головами депутатських фракцій, Головою Верховної Ради та його заступником.

У першій половині дня Президент вже провів зустрічі із керівниками фракцій БЮТ Юлією Тимошенко та блоку «Наша Україна» Романом Безсмертним. Заплановано зустріч із лідером фракції Партії регіонів Віктором Януковичем.   

Під час зустрічей з Ю. Тимошенко та Р. Безсмертним йшлося про парламентську кризу і можливі шляхи виходу з неї. Також обговорювалося питання щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради, якщо протистояння в ній не вдасться врегулювати парламентськими методами.

Поза тим, позиція Президента щодо необхідності підписання Універсалу національної єдності залишається незмінною. Глава держави наголошує на важливості пошуку компромісу та порозуміння і вважає право на розпуск парламенту своїм останнім аргументом.

Детектор медіа за повідомленням прес-служби Секретаріату Президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду