Засновник "1+1" зібрався вивести російський медіа-холдинг СТС Media Inc. на український медіа-ринок

1 Серпня 2006
6806
1 Серпня 2006
10:03

Засновник "1+1" зібрався вивести російський медіа-холдинг СТС Media Inc. на український медіа-ринок

6806
Засновник "1+1" зібрався вивести російський медіа-холдинг СТС Media Inc. на український медіа-ринок

Російський медіа-холдинг CTC Media Inc., зареєстрований в американському штаті Делавер, зацікавлений у виході на ринки країн СНД.

Про це повідомив гендиректор компанії Олександр Роднянський у ході телефонної конференції в понеділок.

"Для нас очевидно і логічно вийти на ринки тих країн, де російськомовні програми можуть бути настільки ж конкурентноздатними, як і в Росії" – заявив Роднянський.

"По-друге, у цій країні місцеве законодавство не має перешкоджати входженню на ринок іноземних компаній", - додав він.

Гендиректор підкреслив, що для CTC Media цікаві, насамперед, ті країни, де стрімко розвивається рекламний ринок. Зокрема, він виділив Казахстан, Азербайджан, Узбекистан та Україну.

Роднянський є засновником українського телеканалу "1+1".

CTC Media Inc. володіє телеканалами СТС і "Домашній". Найбільшими акціонерами CTC Media є шведська Modern Times Group (39,8%), "Альфа-груп" (26,49%), фонди Baring Vostok (9,99%), Fidelity Investments (5,4%) і голова компанії Олександр Роднянский (4%).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду