Віктор Янукович: Універсал може стати основою коаліційної угоди

31 Липня 2006
4277
31 Липня 2006
16:44

Віктор Янукович: Універсал може стати основою коаліційної угоди

4277
Віктор Янукович: Універсал може стати основою коаліційної угоди

Координатор антикризової коаліції, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що Універсал національної єдності може бути підписано завтра, і він може стати основою коаліційної угоди.

Про це В.Янукович заявив сьогодні журналістам після зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком.

Разом з тим він зазначив, що це не означає підписання нової коаліційної угоди.

«Спочатку повинен бути підписаний універсал, а потім - коаліційна угода, швидше за все, вона буде підписана з доповненням з урахуванням об`єднання коаліції і «Нашої України», - сказав він.

Лідер Партії регіонів також вважає, що Комуністична партія України також підпише Універсал національної єдності і залишиться у складі парламентської коаліції.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4277
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду