"Наша Україна" офіційно почала перговори з "антикризовиками"

27 Липня 2006
4061
27 Липня 2006
15:34

"Наша Україна" офіційно почала перговори з "антикризовиками"

4061
"Наша Україна" офіційно почала перговори з "антикризовиками"

Лідер фракції Роман Безсмертний зазначив, що ті перемови між "Нашою Україною" та Партією регіонів, які розпочалися сьогодні, покликані створити нову коаліцію та стабілізувати ситуацію в державі. У відповідь на слова Безсмертного, лідер фракції Компартії Петро Симоненко наголосив, що "Наша Україна" сама зініціювала долучитися до антиризової коаліції. При цьому додавши, що пропрезидентський блок має входити до більшості усією фракцією та миритися із сусідством у ній комуністів. 

Роман Безсмертний, "Наша Україна":

- Що стосується позиції фракції, то фракція вчора затвердила тези для таких переговорів в ході круглого столу. І ми керуємось цими тезами.

Петро Симоненко, лідер КПУ:

- Ми не просили, щоб вони входили, вони самі просяться, щоб ми взяли їх до коаліції.

Консультації "Нашої України" та Партії регіонів призупинено для підготовки проектів рішень, які розглядатимуть під час "круглого столу" у Президента. Як повідомила представниця фракції біло-блакитних Раїса Богатирьова, переговори про розширення коаліції відновляться після того, як робоча група напрацює тексти рішень обох фракцій щодо виходу з політичної кризи.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду