Віктор Ющенко зустрівся з Юрієм Єхануровим

26 Липня 2006
4011
26 Липня 2006
14:55

Віктор Ющенко зустрівся з Юрієм Єхануровим

4011
Віктор Ющенко зустрівся з Юрієм Єхануровим

Відбулася зустріч Президента Віктора Ющенка з Прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим.

На ній також були присутні Глава Секретаріату Президента Олег Рибачук та в.о. Секретаря РНБОУ Володимир Горбулін.

Співрозмовники обговорили соціально-економічну та політичну ситуацію в Україні, - повідомляє прес-служба Секретаріату Президента.

Юрій Єхануров доповів Главі держави про показники соціально-економічного розвитку, відзначивши тенденцію до їх покращання. За словами Прем’єр-міністра, на сьогодні ріст ВВП становить 5% та найближчим часом може зрости до 6%.

Президент наголосив, що головне завдання сьогодні – не знижувати економічні темпи і що зростання економіки залишається одним із пріоритетів діяльності уряду.

Ю. Єхануров також доповів Главі держави про позитивні сигнали щодо економічних показників у окремих регіонах. Зокрема, за його словами, ріст об'ємів виробництва спостерігається на Донеччині.

Зі свого боку В. Ющенко наголосив, що завданням керівництва областей, у першу чергу, є робота задля розвитку регіонів. «Їхнє питання – не політика, а економіка», – додав Глава держави.

Віктор Ющенко також звернувся до Прем’єр-міністра з проханням розробити ефективні механізми компенсацій для найменш захищених верств населення у зв’язку з підвищенням цін на енергоносії. 

На зустрічі також йшлося про питання, які будуть розглянуті на нараді за участю Глави держави з головою Ради Міністрів АРК, головами обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду