Ющенко збирає представників парламенту за "круглий стіл"

25 Липня 2006
4577
25 Липня 2006
17:01

Ющенко збирає представників парламенту за "круглий стіл"

4577
Ющенко збирає представників парламенту за "круглий стіл"

Засідання "круглого столу" з обговорення політичної ситуації в Україні пройде у середу в Маріїнському палаці за участі глави держави, представників парламенту і політичних сил.

Про це сказав голова Верховної Ради Олександр Мороз у вівторок на пленарному засіданні.

За його словами, за дорученням парламенту він двічі спілкувався з Віктором Ющенком з питання необхідності обговорити політичну і політико-правову ситуацію в Україні.

Мороз відзначив, що ці бесіди з президентом завершилися тим, що була підтримана думка про необхідність "шукати взаєморозуміння в суспільстві, і для того не потрібно шукати самі адекватні форми".

За його словами, президент запропонував провести "круглий стіл" для того, щоб обговорити ситуацію, що склалася в країні.

Спікер проінформував також про свою зустріч з керівниками парламентських фракцій.

"Це ініціатива президента. Я думаю, що це необхідна справа... На мою думку, це буде ефективним кроком, і я на це сподіваюся", - додав Мороз.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду