Депутати від БЮТу написали заяви про вихід з фракції

24 Липня 2006
4384
24 Липня 2006
10:32

Депутати від БЮТу написали заяви про вихід з фракції

4384
Депутати від БЮТу написали заяви про вихід з фракції

Про це Юлія Тимошенко заявила після засідання фракції.

За словами лідера блоку Юлії Тимошенко, рішення про вихід з фракції було ухвалено для того, щоб не залежати від так званої антикризової більшості, "яка 226 голосами може заблокувати намір патріотичної частини парламенту допомогти президенту оголосити про дострокові вибори".

"Ми пропонуємо іншу процедуру , яка передбачена ч.6 ст. 81 Конституції: "у разі виходу депутату зі складу фракції його повноваження припиняються на підставі закону за рішенням вищого керівного органу партії чи блоку", - сказала вона.

За словами Тимошенко, усі 125 депутатів, навіть ті, що перебувають у відрядженні чи у лікарні, підписали документ.

Лідер БЮТ попросила однопартійців усно підтримати свою згоду.

При цьому один з депутатів зазначив: "Батьківщина нас не забуде".

Водночас Володимир Яворівський виявив готовність разом зі своїм підписом поставити підпис Романа Безсмертного, оскільки сподівається, що "Наша Україна" підтримає ініціативу БЮТ.

Депутати БЮТ звернулись до колег з "Нашої України" із закликом скласти депутатські мандати, зазначивши, що "президент сьогодні потребує підтримки усіх демократичних сил".

"На наступних виборах ми з вами об'єднаємо зусилля і виборемо остаточну спільну перемогу", - йдеться у зверненні БЮТ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду