Тарас Чорновіл не задоволений покаранням Олега Калашнікова

18 Липня 2006
2247
18 Липня 2006
15:28

Тарас Чорновіл не задоволений покаранням Олега Калашнікова

2247
Тарас Чорновіл не задоволений покаранням Олега Калашнікова

Народний депутат України від фракції Партії Регіонів Тарас Чорновіл не задоволений рішенням фракції щодо покарання Олега Калашнікова за перешкоджання професійній діяльності журналістів.

«Я повністю не задоволений рішенням фракції щодо Олега Калашнікова, хоча йому була оголошена догана, я сподіваюся на ґрунтовне депутатське розслідування і оголошення про його результати в сесійному залі», — сказав Тарас Чорновіл.
Однак припиняти співпрацю з Партією Регіонів Тарас Чорновіл все ж не вирішив. «Я думаю, що співпрацю можна продовжити», — сказав Тарас Чорновіл.

Член фракції Комуністичної партії України Олександр Голуб, коментуючи сутичку депутата-регіонала Калашнікова та представників телеканалу СТБ, наголошує на тому, що в разі підтвердження інформації щодо протиправних дій останнього стосовно кореспондента та оператора вищезгаданого телеканалу, фракція Партії Регіонів повинна першою поставити питання про надання депутатським корпусом Верховної Ради України згоди на притягнення депутата Калашнікова до кримінальної відповідальності за вчинений злочин.

Я би порадив усім депутатам першочергово дотримуватися законодавства. На жаль, мене під час цієї сутички не було, тому я не можу підтвердити чи спростувати слова будь-якої сторони, це справа прокуратури. І якщо прокуратура доведе, що депутат Калашніков переступив закон щодо представників телеканалу СТБ, то він має бути суворо покараний відповідно до букви закону”, – додав Олександр Голуб.

Нагадаємо, що 12 липня 2006 року близько 12 години дня група прибічників Партії Регіонів разом з народним депутатом України Олегом Калашніковим здійснила напад на журналіста телеканалу СТБ Маргариту Ситник та телеоператора Володимира Новосада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду