Опозиція вимагає посаду першого віце-спікера та інші комітети

17 Липня 2006
4774
17 Липня 2006
12:54

Опозиція вимагає посаду першого віце-спікера та інші комітети

4774
Опозиція вимагає посаду першого віце-спікера та інші комітети

Верховній Раді відбулась погоджувальна рада. На ній депутати мали затвердити план дій на поточний тиждень. У вівторок депутати спробують знову розглянути питання парламентських комітетів. На погоджувальній раді вирішили створити робочу групу з розподілу комітетів. Петро Симоненко повідомив, що опозиції віддіють 11 комітетів та комісію з питань приватизації. Однак Олександр Турчинов каже, що БЮТ та НУ не влаштовують такі комітети. 
Він сказав, що опозиції запропонували очолити комітети з охорони здоров'я, матиринства й дитинства, культури та духовності та спорту.

Роман Безсмертний сказав, що "Наша Україна" окрім всього, буде вимагати переобрання першого віце-спікера, з тим, щоб ця посада відійшла опозиції. Адже таку позицію відстоювала Партія регіонів, коли блокувала трибуну.

Опозиціонери говорять, що за Конституцією сьогодні о 24-й годині витікає термін, коли закінчує існувати "демократична коаліція", тому завтра вранці БЮТ та НУ будуть вимагати, аби "антикризова" коаліція пройшла наново процедуру свого творення. Опозиціонери не виключають блокування, якщо коаліціянти не врахують їх вимоги. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду