Представник Президента у Криму доручив міліції знайти винних у побитті журналістів «Інтера»

14 Липня 2006
12929
14 Липня 2006
15:37

Представник Президента у Криму доручив міліції знайти винних у побитті журналістів «Інтера»

12929
Представник Президента у Криму доручив міліції знайти винних у побитті журналістів «Інтера»

Постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Генадій Москаль доручив Головному управлінню МВС України в Криму знайти винних у побитті журналістів телеканалу «Інтер» та притягти їх до кримінальної відповідальності у найкоротший термін. Про це повідомила радник Представництва Президента Людмила Мохова.

За її інформацією, Г. Москаль взяв під особистий контроль розкриття цієї справи. Як повідомляло агенство «Контекст-медіа», за даними самого кореспондента телеканалу «Інтер» у Криму Юрія Першикова, 8 липня він та оператор Вадим Тєлічев були побиті в Бахчисараї групою кримських татар, що заблокували один з ринків міста.

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12929
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду