Британські колеги виступають на підтримку журналістів СТБ

14 Липня 2006
1927
14 Липня 2006
13:22

Британські колеги виступають на підтримку журналістів СТБ

1927
Британські колеги виступають на підтримку журналістів СТБ

Як повідомляє прес-служба Медіа-профспілки, Національна Спілка Журналістів Великобританії та Ірландії висловлює підтримку українським журналістам, що борються за своє право виконувати професійні обов'язки без тиску з боку депутатів. Наводимо текст заяви.    

Шановні журналісти!

Національна Спілка Журналістів Великобританії та Ірландії була дуже стурбована, коли дізналася, що протягом останнього місяця трьом українським журналістам перешкоджали в їх професійній діяльності, хоча вони просто виконували свою роботу.
Як спілка ми переконані, що журналісти повинні мати право на вільне висвітлення подій, не боячись людей при владі.
Ми підтримуємо право журналістів на свободу слова і стоїмо горою за тих, хто чесно висвітлює події.
З цієї причини Національна Спілка Журналістів закликає український уряд терміново розслідувати обставини, за яких журналістку телеканалу СТБ позбавили права виконувати свої професійні обов’язки. Ми віримо, що вона постраждала за спробу виконувати свої професійні обов’язки в національному Парламенті.

Щиро ваш,
Кріс Морлей,
Президент Національної спілки журналістів Великої Британії та Ірландії


Прес-служба Медіа-профспілки,
profpres@ukr.net 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду