"Наша Україна" стверджує, що не вела і не веде переговорів з Януковичем

13 Липня 2006
4193
13 Липня 2006
15:25

"Наша Україна" стверджує, що не вела і не веде переговорів з Януковичем

4193
"Наша Україна" стверджує, що не вела і не веде переговорів з Януковичем

Блок "Наша Україна" не веде жодних переговорів з антикризовою коаліцією.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомила керівник інформдепартаменту блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді."Жодних переговорів між "Нашою Україною" і так званою коаліцією КРС не ведеться і не велося", - сказала вона.

"Вчора відбулися консультації політичних сил за ініціативою президента з метою приведення в конституційне русло процесів, які відбуваються в українському парламенті", - додала Мокріді.

За її словами, "Наша Україна" ухвалила рішення про неможливість входу до формату КРС".

"Це рішення було підтримано на засіданні фракції", - додала керівник інформдепартаменту.

Вона зазначила, що "депутати "Нашої України" також цікавляться чи існує в природі коаліційна угода між ПР, СПУ та КПУ, оскільки вона досі не оприлюднена".

"Схоже на те, що заяви про створення коаліції просто "сотрясали" інформаційний простір", - додала Мокріді.

На питання про слова Віктора Януковича, що робочі групи продовжуватимуть роботу, вона відповіла: "Для виведення парламенту зі стану правової коми. Це робочі групи створені саме для цього, а не для незрозумілого шлюбу".

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду